Makelaarsvideo I (360°) foto


Makelaarsvideo's kunnen een belangrijk onderdeel zijn in de verkoop van een woning / bedrijfspand. Bij grote lokaties / percelen kunnen ook drones worden ingezet.

Een goede meeslepende video die kijkers direct boeit, video is emotie en geeft daarom de best mogelijke indruk bij de verkoop van woningen.

Misschien heeft u als makelaar en of als verkoper er over nagedacht om de woningpresentatie zelf te filmen, dit kan kostenefficient zijn, echter misschien toch ingewikkelder dan gedacht!
Shaky film beelden (die vaak bestaan uit een loopbeweging waardoor het beeld op en neer gaat), geen verstand van editen, kan een video presentatie net niet het juiste beeld weergeven van het object.

Wij maken gebruik van professionele apparatuur zoals drones voor buiten opnames en voor begane grond- en binnenopnames maken wij gebruik van (gestabilizeerde) cameras en (360 graden) cameras.
Wij zijn flexibel en gepassioneerd in ons vak, Van draaiboek tot montage, alles wordt ingezet voor de meest spectaculaire video!

Bekijk een aantal van onze actuele video op funda.

Wij werken met vaste tarieven, dus geen verassingen achteraf. bekijk onze tarieven klik hier

drone-360-camera-makelaarvideo


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   I   Michel Schasfoort  T +31 6 537 762 83 

 

Powered by McWEBB