Meer zien.. is gezien worden, wij brengen u de beelden. Wij leveren complete beeld reportages voor uw woning-  en of bedrijfspresentatie.
Vanaf grotere hoogtes varierend tussen 200m en 1,5km maken in opdracht van onze klanten specifieke luchtfoto's van objecten en of percelen.

Woning in Beeld

Woning in Beeld

Speciaal voor makelaars. Wij bieden een compleet pakket op gebied van (360) fotografie en video. Wij maken gebruik van o.a drone.

Voorbeelden

Luchtfotografie

Luchtfotografie

Bij grote lokaties / percelen, fotograveren wij vanuit een vliegtuig. Met het vliegtuig kunnen wij vanaf grotere hoogtes fotograveren (de max.hoogte met drone is 125 meter). Denk hierbij aan grote kavels / landerijen en of grote bedrijfgebouwen / Bedrijfsterreinen.

Voorbeelden

Evenementen

Evenementen

Flybyaviation biedt de mogelijkheid om (grote) evenementen in beeld te brengen. Denk hierbij aan Festivals, stadsfeesten zoals Carnaval of zomerfeesten kunnen vanuit de lucht mooi in beeld worden gebracht.

Voorbeelden

Inspectie

Inspectie

Van dak inspectie tot vroegtijdig opsporen natuurbranden behoord tot de mogelijkheden. Met onze energie zuinige vliegtuigen kunnen wij urenlang hele gebieden controleren.

Voorbeelden

MEER WETEN?

Neem direct contact met ons op!

ga naar Aanvraag of Contact